Zonwering

Zonwering

Ontdek het comfort van buitenzonwering voor bescherming tegen de zon of extra privacy.

Bekijk onze showroom

Buitenzonwering

Zonwering is bijna een onmisbaar element in huis. Het biedt bescherming tegen de zon en een stukje privacy. Onze zonwering is geschikt voor buiten aan het huis of op het terras. Het geeft flexibiliteit, omdat het gemakkelijk via één knop is te bedienen. We plaatsen zonwering zoals screens en rolluiken. Bij buitenzonwering is het belangrijk dat het materiaal geschikt is voor diverse weersomstandigheden. Met de juiste kwaliteitsmaterialen en een professionele installatie bieden we graag onze zonwering op maat. Onze voorzetrolluiken houden de warmte langer binnen, waarmee je energie kunt besparen. Ook houdt het geluid van buitenaf tegen. 

Zonwering laten plaatsen

Met zonwering heb je het gemak om de felle zonnestralen snel te verminderen. Het is de ideale oplossing voor het beheersen van de lichtinval. Zonwering kan op elke plek in je huis bescherming bieden tegen de zon. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren voor een goede match met je huis en interieur. We beschikken over Renson Fixscreens die geschikt zijn voor extreme weersomstandigheden. Ze bieden garantie tot windsnelheden van maar liefst 130 km/u. De buitenzonwering die wij plaatsen vereist weinig onderhoud, waardoor je er lang van kunt genieten. 

Zonwering op maat

Zonwering op maat nodig? Dan pas het écht bij je woning en interieur. Of je nu op zoek bent naar rolluiken of screens, we bieden je graag een aantal opties. Je kunt gemakkelijk onze buitenzonwering bekijken in onze toonzaal in Oosterzele. Ook kun je contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. 

Laat je inspireren...

pvc schuiframen

#pvc#schuiframen

ramen aluminium

#ramen#aluminium