Profielen

Profielen

Profielen bieden stabiliteit, veiligheid en isolatie. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Raamprofielen: welke zijn er?

Kozijnen worden tegenwoordig van verschillende materialen gemaakt. Hout, aluminium en pvc komen het vaakst voor. Bij ons vind je een divers aanbod raamprofielen van aluminium en pvc voor ramen en deuren. We beschikken over de volgende soorten: Steellook, Genesis, Ultraglide, Visoglide, Panorama, Ideaal en HST. De raamprofielen creëren een moderne uitstraling en bieden de juiste isolatie. Elk profiel heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Aluminium profielen staan bekend om hun sterkte, lichtgewicht en onderhoudsgemak. Ze bieden een moderne uitstraling en zijn ideaal voor grote raampartijen dankzij hun stevigheid. PVC raamprofielen bieden daarentegen uitstekende thermische isolatie, zijn kosteneffectief en vereisen minimale onderhoud.

Profielen voor schuiframen

Op zoek naar profielen voor schuiframen?  Bij het kiezen van het juiste raamprofiel is het belangrijk om rekening te houden met de architectuur van uw woning, je persoonlijke voorkeuren, en de energie-efficiëntie. Heb je vragen over het kiezen van het juiste profiel? We staan klaar om u te adviseren over de beste raamprofielen voor schuiframen, zodat je kunt genieten van schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid. Ontdek vandaag nog het ideale raamprofiel en bekijk snel ons assortiment.

De juiste isolatie voor je woning

Goed geïsoleerde raamprofielen helpen niet alleen bij het behouden van warmte tijdens de koude maanden, maar voorkomen ook overmatige warmte-instraling gedurende de zomer. Bespaar daarmee op de energiekosten. De isolatiewaarde van raamprofielen wordt bepaald door het materiaal en de constructie. Aluminium profielen, bijvoorbeeld, zijn van nature warmtegeleidend. PVC-profielen staan bekend om hun uitstekende isolerende eigenschappen, dankzij de lage warmtegeleidbaarheid van het materiaal zelf.

 

 

Steellook1000

Steellook1000

alu window doors

Tijdloos design met staallook

Eco Futural I+

Eco Futural I+

alu window doors

Sterk isolerend 3-kamerprofiel

GENESIS 75

GENESIS 75

alu window doors

De logische keuze, het raam van de toekomsT

Ultraglide

Ultraglide

alu sliding

Het ultieme schuifraam in grote formaten

Visoglide+

Visoglide+

alu sliding

Universeel schuifraam dat ruimschoots beantwoord aan de alle hedendaagse eisen

Panorama

Panorama

alu folding

Binnen en buiten worden één

Ideaal 4000

Ideaal 4000

pvc window doors

Een universeel systeem dat zowel geschikt is voor de moderne architectuur van 1 of meergezinswoningen als voor de renovatie

Ideaal 5000

Ideaal 5000

pvc window doors

Deze ramen combineren een monder design met zeer goede technische parameters

Ideaal 8000

Ideaal 8000

pvc window doors

Ramen van de nieuwste generatie staan garant voor de beste warmte en geluidsisolatie. Aanbevolen voor lage energiewoningen en passiefhuizen.

HST 85

HST 85

pvc sliding

Energiezuinig schuifdeursysteem voor grote beglazing met de beste warmte isolatie