Houten ramen

Houten ramen

Onze op maat gemaakte houten ramen sluiten perfect aan en kun je zelf makkelijk onderhouden.

Houten ramen op maat

De houten ramen worden speciaal op maat gemaakt en er is een onbeperkte kleurkeuze. De ramen zijn gemakkelijk opnieuw te verven. Met aandacht voor detail zorgen we voor houten ramen die perfect aansluiten bij je woning. Voeg een warme uitstraling toe met klassieke of moderne ontwerpen.

Voordelen van houten ramen

De voordelen van houten ramen zijn zowel esthetisch als functioneel. Hout is een tijdloze keuze waar je als woningeigenaar blij van wordt. Het straalt warmte uit en doordat ze op maat gemaakt zijn, sluiten ze mooi aan bij je woning. Ontdek nog meer voordelen:

  • Vochtregulerend
  • Lange levensduur
  • Hoge isolatiewaarde: houdt de warmte binnen
  • Warme, klassieke uitstraling
  • Makkelijk te schilderen

Welke houtsoorten zijn er?

Bij de keuze van houtsoorten voor ramen spelen duurzaamheid, esthetiek en isolatiewaarde een rol. Hardhoutsoorten zoals mahonie en teak zijn populair vanwege hun uitzonderlijke weerstand tegen weersinvloeden en verrotting, wat resulteert in een lange levensduur. Mahonie heeft een fijne, gelijkmatige textuur met een dieprode tint die elegantie uitstraalt, terwijl teak bekend staat om zijn uitstekende vochtresistentie en sterkte, wat het ideaal maakt voor zowel bescherming als isolatie. Beide houtsoorten bieden niet alleen een superieure duurzaamheid en een natuurlijke warmte-isolatie, maar verhogen ook de esthetische waarde van een woning, wat bijdraagt aan een hogere vastgoedwaarde.

Kom langs in de showroom

Wil je de houten ramen zelf bekijken? Kom dan vooral langs in onze toonzaal. Hier laten we je graag alle opties zien en geven we je persoonlijk advies. Ook voor het stellen van vragen kun je langs komen op onze locatie.

Laat je inspireren...