Schuiframen

Schuiframen

Duurzaam, isolerend en een mooie lichtinval. Kies voor een schuifraam.

Bezoek onze showroom

Waarom kiezen voor een schuifraam?

Schuiframen bieden niet alleen een moderne uitstraling, maar zorgen ook voor een mooie lichtinval en efficiënt ruimtegebruik in uw huis. Ze zijn ideaal voor elke woning, van klassiek tot hedendaags, en zorgen voor een ononderbroken zicht op uw tuin of terras, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De schuiframen zijn beschikbaar in pvc, hout en aluminium.

  • Ruimtebesparing
  • Maximale hoeveelheid licht
  • Makkelijk in gebruik

Schuiframen laten plaatsen

Met onze ervaring en toewijding aan klanttevredenheid, zorgen wij ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt. Schuiframen plaatsen doen we graag met de juiste materialen en de nieuwste technieken. We garanderen daarmee een vlekkeloze werking. Het schuifraam schuift eenvoudig en stil open en dicht. Schuiframen bieden ook een mooie optie om uw woning goed te laten doorluchten met frisse lucht. We kunnen ook een vliegendeur plaatsen zodat vervelende muggen en andere insecten buiten blijven.

Een schuifraam op maat

Bent u op zoek naar een schuifraam dat bij uw woning past? Wij maken graag een schuifraam op maat. De keuze in materialen, kleuren en afwerkingen is ruim, waardoor er altijd een oplossing is die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak. Schuiframen schuiven langs elkaar waardoor de deur niet naar binnen of buiten draait. Er is dus geen extra ruimte nodig. Schuiframen hebben natuurlijk een groot glasoppervlak. Hierdoor komt er genoeg licht naar binnen. De ruimte kan hierdoor groter lijken en u bespaart hiermee op de energiekosten. Dit komt ook doordat een schuifraam kan helpen met het binnen houden van de warmte tijdens de winter.

Bezoek onze showroom

Wilt u onze producten van dichtbij bekijken of een beter beeld krijgen van een bepaalde kleur of afwerking? Kom dan onze showroom bezoeken. Stel hier al uw vragen over onze schuiframen.

Laat je inspireren...

pvc schuiframen

#pvc#schuiframen

ramen schuiframen aluminium

#ramen#schuiframen#aluminium

ramen aluminium

#ramen#aluminium

ramen aluminium schuiframen

#ramen#aluminium#schuiframen