Schuiframen

Schuiframen

Iedereen wordt gelukkig van licht en warmte van de zon. Haal dat geluksgevoel naar binnen.

Bezoek onze showroom

Hou je van warmte binnen en lawaai buiten? Een pvc-schuifraam heeft een hoge isolatiewaarde. Gegalvaniseerde versterkingsprofielen verhogen de stabiliteit. Ze zijn in de meeste kleuren en imitaties ( hout als aluminiumlook,, etc.) te bestellen. Bijkomend voordeel: ze zijn budgetvriendelijk en onderhoudsarm. De maximale opening is vier meter. 

Hou je van veel glas en licht? Aluminium is een licht en ijzersterk materiaal, waardoor grote openingen en glasoppervlakken mogelijk zijn. Hiermee haal je letterlijk je tuin naar binnen. Dat is puur genieten. De schuifpui schuift eenvoudig en stil open en dicht. Je kunt er zelfs voor kiezen om het openschuivende deel in de muur te laten verdwijnen. De maximale opening is bijna onbeperkt.

Hou je van ambacht, stijl en een warme uitstraling? Dan is hout prachtig materiaal voor je schuifraam. Hout is van nature zeer goed isolerend en past bijna bij elke woning. Houten schuiframen worden uitgevoerd in meranti, afrormosia of padoek. De maximale opening is altijd de helft van de totale breedte van je schuifraam, die maximaal vijf meter is.

Laat je inspireren...

pvc schuiframen

#pvc#schuiframen

ramen schuiframen aluminium

#ramen#schuiframen#aluminium

ramen aluminium

#ramen#aluminium

ramen aluminium schuiframen

#ramen#aluminium#schuiframen