Sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten

Speciaal op maat gemaakte sectionale garagepoorten die passen bij je woning.

Bezoek onze showroom

Wat is een sectionale garagepoort?

Met een sectionale garagepoort bedoelen we een elektrische poort die naar boven kan openschuiven. Deze soort garagepoorten kunnen handig zijn wanneer je zo min mogelijk ruimte wil verliezen in je garage. De sectionale garagepoorten zijn makkelijk te bedienen en hebben een mooie afwerking. We verzorgen ook graag garagepoorten op maat, zodat er altijd een optie is dat bij jouw woning past. Een sectionale garagepoort heeft minder plaats nodig bij het openen en sluiten: makkelijker voor volumewagens en bestelwagens in je garage. Een garage met een sectionale garagepoort heeft ook een grotere doorrijhoogte dan een kantelgaragepoort.

Garagepoort op maat

Ben je op zoek naar een garagepoort dat bij je woning past? Wanneer je kiest voor een garagepoort op maat, kunnen wij ervoor zorgen dat deze perfect aansluit bij je woning. De sectionale garagepoorten zijn namelijk in verschillende afmetingen beschikbaar. Je kunt zelf de kleur, paneel afwerking en afmetingen kiezen. Hierdoor kan er altijd een specifieke stijl gekozen worden. Wanneer je vragen hebt over onze garagepoorten kun je gemakkelijk contact met ons nemen of onze showroom bezoeken.

Waarom kiezen voor een sectionale garagepoort?

Er zijn een hoop verschillende redenen waarom je voor een sectionaal garagepoort kunt kiezen. Hier zijn enkele voordelen:

  • Ruimtebesparing: sectionale garagepoorten nemen weinig ruimte in omdat ze verticaal openen en aan het plafond blijven hangen.
  • Isolatie: deze soort garagepoort is voorzien van isolatiemateriaal wat kan helpen bij het reguleren van de temperatuur in uw garage.
  • Veiligheid: onze sectionaal poorten zijn voorzien van verschillende beveiliging. Een veerbreuk-, vingerklem-, optil- en onderloopbeveiliging.
  • Gebruiksvriendelijk: ze bieden een grote doorrijbreedte en je kunt het gemakkelijk op afstand bedienen met een afstandsbediening.

Kom naar onze showroom

In onze showroom kun je al onze producten gemakkelijk bekijken. We kunnen je dan meer vertellen over de sectionale garagepoorten en kun je van dichtbij alles rustig bekijken. Wanneer er vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen.

Laat je inspireren...

ramen pvc

#ramen#pvc

poorten

#poorten

poorten

#poorten