Rolluiken

Rolluiken

Veilig, goed isolerend en geluidswerend

Bezoek onze showroom

Rolluiken laten plaatsen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van rolluiken in België? Wij begrijpen dat veiligheid, privacy en energiebesparing belangrijke factoren zijn voor onze klanten. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan rolluiken, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Rolluiken laten plaatsen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien staan wij garant voor een persoonlijke service, van het eerste advies tot de uiteindelijke plaatsing. Investeren in rolluiken is investeren in comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Met onze rolluiken kunt u de lichtinval en privacy in uw woning eenvoudig regelen, terwijl u tegelijkertijd bespaart op uw energierekening.

De voordelen van rolluiken

✔ Isolerend

✔ Geluiddempend

✔ Anti-inbraak

Welke soort rolluik heb ik nodig?

Er zijn drie verschillende rolluiken beschikbaar: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Inbouwrolluiken worden op het kozijnwerk gemonteerd en in de gevel van je woning geïntegreerd. Deze zijn geschikt voor alle kozijnen. Ze zijn handmatig en elektrisch te bedienen. Een opbouwrolluik wordt direct op het raam geplaatst. De rolluik wordt binnenshuis gemonteerd, dus er hangt niks aan de gevel. Het heeft een goede aansluiting wat zorgt voor een kleine kans op tochtgaten. Voorzetrolluiken worden aan de buitenkant van het huis geplaatst. Deze kunnen snel en eenvoudig geplaatst worden.

Rolluiken op maat

Bij Jeroen van de Velde maken we graag rolluiken op maat, zodat het precies aansluit bij je woning. De rolluiken bieden bescherming tegen de zon en werken isolerend. Je kunt genieten van een donkere kamer in de zomer en je kunt je woning warm houden in de winter. Ze zijn beschikbaar in alle maten en je kunt zelf een mooie kleur uitkiezen. Voor elke woning is er een rolluik. Daarnaast kun je ze op afstand bedienen. Wil je ze handmatig bedienen? Dat is ook mogelijk. Rolluiken plaatsen kun je gemakkelijk aan ons over laten.